Jäseneksi Tampereen Kameraseuraan?

Edellytykset

Jäsenyyden edellytykset ovat: yli 18 vuoden ikä, kiinnostus valokuvaharrastamiseen ja siivoustaito. Kahdesta ensin mainitusta voidaan tarvittaessa tinkiä, mutta viimeksi mainittu on ehdoton. Siivoustaito ja ymmärrys yhteiselosta ovat oleellisia, jotta pimiö pysyy huippukunnossa.

Tampereen Kameraseuran pimiö Vapriikin kuva-arkiston kellarissa

Tämä on niin tärkeä tekijä seuran toiminnassa, että puheenjohtajalla on valtuudet erottaa sopimattomaksi katsomansa uusi jäsen ensimmäisen 6 kuukauden kuluessa jäsenyyden alkamisesta muita jäseniä kuulematta.

Jäsenedut

Jäsenenä saat oikeuden osallistua seuran kokouksiin (n. 2 krt / vuosi), kilpailuihin, retkiin ja kuvailtoihin sekä seuran järjestämiin kursseihin ja näyttelyihin. Olet myös oikeutettu käyttämään ensiluokkaista pimiötä Tampereen kaupunginkirjastotalo Metsossa. Lisäksi jäsenten lainattavissa on:

• Studiosalamasetti (3 välähdyspäätä + sateenvarjot + mittari ym.)
  • Noblex 135s, panoraamakamera
  • Olympus E1, digitaalinen järjestelmäkamera

Tampereen Kameraseura ry on Suomen Kameraseurojen Liiton jäsenseura, joten sinulla on seuramme jäsenenä myös kaikki SKsL:n jäsenedut käytettävissäsi.

Kameraseuran jäsenyydestä on hyötyä materiaalihankinnoissakin, sillä saat alennusta valokuvausalan liikkeistä. Lisäksi seuramme tekee edullisia yhteisostoja tukkuliikkeisiin.

Jäsenmaksu
Tampereen Kameraseuran jäsenmaksu on 80€/vuosi (1.7. jälkeen liittyviltä alennettu jäsenmaksu 40€). Jäsenmaksu kattaa kaiken toiminnan. Jotkut erikoisemmat kurssit saattavat olla maksullisia. Laitevuokrausta peritään tyypillisesti 2€/kerta.

Kuulostaa hyvältä, mitä nyt teen?
Seuraava askel jäsenyyden saavuttamisessa on tutustumiskäynti pimiöön. Samalla saat jäsenmaksukaavakkeet ja tervetulokirjeen, jossa seuran toiminnasta kerrotaan yksityiskohtaisemmin.

Ota yhteys puheenjohtajaa Ilkka Aaltoseen (harmanvalo [at] pp.nic.fi tai 040-542 2101)  ja sovi hänen kanssaan aika tutustumiskäynnille.