Seuran mustavalkotyöskentely kurssit

Filminkehityskurssi 35€

Kurssilla kehität ohjatusti oman mustavalkofilmisi valmiiksi negatiiveiksi. Kurssi sopii vasta-alkajille. Kurssi antaa valmiudet ja tiedot omaan itsenäiseen filminkehitystyöskentelyyn. Kurssimaksu sisältää ohjauksen ja opetuksen lisäksi filminkehitysmateriaalit ( ei filmiä eikä negataskuja ). Kurssipaikka on seuran pimiö Vapriikin tiloissa. Kursseja järjestetään 4-6 vuosittain ja järjestetään aina kun kurssille on ilmoittautunut vähintään 3 osallistujaa. Ilmoittautumiset seuran sähköpostiin tampereenkameraseura@gmail.com.

Vedostuskurssi jäsenille

Kurssilla opetetaan valmiin negatiivin vedostaminen valokuvaksi. Kurssi antaa valmiudet vedostustyöskentelyyn ja itsenäiseen toimintaan seuran pimiöllä. Sopii vasta-alkajille. Sisältää valokuvapaperin ja kehitteet. Kurssi on maksuton.  Edellyttää seuran jäsenyyttä. Järjestetään aina tarvittaessa uusille tai pimiötyöskentelyä aloitteville jäsenille. Kursseja vuosittain 2-3.

Edistynyt vedostuskurssi jäsenille

Kurssilla opetellaan erikoistekniikoita; paikalliskontrastin hallintaa, kuvan polttamista ja varjostamista ( dodge and burn ), kuvan sävyttämistä sekä kuitupaperille vedostamista. Myös cyanotypia, nestemäisiä emulsioita tai muita erikoisprosesseja käsitteleviä kursseja on tarjolla. Edellyttää seuran jäsenyyttä. Sopii kokeneille harrastajille. Järjestetään sovitusti jäsenten toiveiden mukaan. Kurssi on maksuton, mutta osallistujien on varauduttava materiaalikustannuksiin.

tamp_kameraseura_15x15_filminkehityskurssi.jpg